+31 (0)181 - 21 44 68

 info@bodegasancarlo.nl

ARRANGEMENTEN

Een gezellige wijnbeleving, lijkt u dat wat?

Bodega SANCARLO verzorgt arrangementen waarbij u onze wijnen kunt proeven en beleven. Uiteraard staat de wijn daarbij centraal, maar vinden wij dat niet aan gezelligheid voorbij dient en mag te worden gegaan.

Georganiseerde wijnproeverij
vier keer per jaar organiseren wij een wijnproeverij voor onze klanten en bieden wij een ieder de mogelijkheid om kennis te maken met onze wijnen. Tijdens deze proeverij zullen de wijnen voor de komen periode worden gepresenteerd. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de data en locatie wanneer onze proeverijen gehouden worden.

Wijnbelevenis aan huis
Er is altijd een goede reden om met vrienden en/of familie of met collega's of zakenrelaties het glas te heffen. Één van de vele proeverijen die voor geïnteresseerde wordt gehouden, kan hiervoor een leuke gelegenheid zijn.

Maar het kan ook gewoon gezellig thuis samen met uw familie of vrienden, op kantoor of op een bijzondere locatie met uw collega's of zakenrelaties.

Voor ons als Bodega SANCARLO staat altijd centraal dat het draait om de wijnbelevenis die u als gastvrouw/heer  uw gasten wilt geven. Waarom? Gewoon omdat wijn nu eenmaal lekker moet zijn!

Op een informele manier en in een logische proefvolgorde laten wij u en uw gasten ca. 3 uur lang kennis maken met

kwaliteitswijnen verdeeld over de verrassende wijnthema's.

Heeft u persoonlijke voorkeuren of wilt u ook de hapjes volledig aan ons over laten, het kan allemaal. Wij zullen zorgen voor een passende en gezellige wijnbelevenis.

Zomaar even proeven
Wilt u zomaar even kennismaken met een aantal wijnen uit ons assortiment? Ook dat is geen probleem. Bestel één van onze proefdozen en u ontvangt van elke wijn een korte uitleg.